
Львів
Дегустація,
26.10, Нд, 19:00,
Bad Boy Bar (2-й поверх) (Стрийська, 200А)
Гастровечеря з виноробом Frumushika-Nova
Ведучий / сомельє:
Азарова Олександра — сомельє Bad Boy, Анна Борошовська — шеф-кухарка Bad Boy Bar та власники виноробні Фрумушика-Нова — Михайло та Володимир Паларієві
Що спробуєш:
6 авторських страв, натхненних бессарабською кухнею:
- Пампушки з щучим кав’яром та овечим крем-сиром
- Рієт із судака з гречаним хлібом та топленим маслом
- Мамалиґа з бринзою та дюкселем із білих грибів
- Сармале з телятиною та ягідним соусом
- Шпундра з каре ягняти
- Брауні на основі буряка з грушею та кремом із ряжанки
6 вин від Фрумушика-Нова:
- Chardonnay 48 місяців витримки, 2020
- Riesling Limited Edition, 2022
- Rkatsiteli Long skin contact, 2023
- Pet Nat Rose, 2024
- Cabernet Sauvignon Limited Edition, 2022
- Odesa Black
Запрошуємо тебе на гастровечерю з сімейною виноробнею Фрумушика-Нова. Поговоримо про українське виноробство з Михайлом та Володимиром Паларієвими, які попри усі складнощі (вони про них розкажуть) продовжили сімейну справу на однойменній виноробні. Все це у супроводі авторських страв від нашої шеф-кухарки, які поєднаються з різноманітними винами Фрумушика-Нова. Якщо це буде не вау, проси що хочеш!
Квитки: Залишилося 10 штук
