Львів
Дегустація,
13.09, Пт, 17:00,
Bad Boy Bar (2 поверх) (вул. Стрийська, 200А)
Нетрадиційний погляд на традиційні українські страви
Ведучий / сомельє:
шеф-кухар — Аня Боршовська, кухар — Іван Баган
Що спробуєш:
- Pet Nat, Frumushika-Nova 2023
- Green Room Grenache, Ochota barrels 2022
- Rise Up ukrainian people!, Thomas Ligas 2004
- Passion, Beykysh 2022
Завершуємо місяць українського вина смачною вечерею, але не простою. Бо цей місяць завжди наштовхує нас на роздуми, чим тебе здивувати? Чи можливо з борщу зробити сорбет? А може традиційні завиванці подати у вигляді віттело? Чи спробувати зробити улюблені вареники з нетрадиційною начинкою. А може на десерт спробувати кутю з пшеничним попкорном? Якщо хочеш знайти відповідь на ці питання разом — з нетерпінням чекаємо в Bad Boy Bar. Незабутній досвід обіцяємо
Квитки: Залишилося 0 штук