КОГО ШУКАЄМО?
Є такий магазин у Києві, а ще один у Львові, «BAD BOY» називається (гугл тобі в допомогу), ми кажемо, що це найбільший спеціалізований магазин алкоголю в Європі, але це не точно, ну принаймні ми більших не бачили). Так от, поганці відкрились у Дніпрі та продовжують набір команди.
То до чого тут гастрономія та кулінарія? Спитаєш ти.
У нас є бар, і ми шукаємо того, хто зробить це місце особливо смачним.
Шукаємо гастро-гуру — людину, яка закохає кожного у світ гастрономії.
Твої задачі виглядають так:
- Управління асортиментом вітрини гастрономії, аналіз продажів та уподобань клієнтів, внутрішні постачання, інвентаризації, контроль залишків та якості;
- Взаємодія з гостем: консультації, дегустації, нарізка, розвиток культури споживання;
- Допомога команді кухарів у приготуванні страв з меню, якщо «завал» і «несеться».
З нас:
- Офіційне працевлаштування та дохід: 20 000 за норму 187 годин + чайові та бонуси);
- Зручний позмінний графік: 2/2;
- Робота з продуктом безкомпромісної якості;
- Можливість розвиватись всередині компанії;
- Кльова команда
Що з тебе ми написали вище, ну, хіба ще задонать на ЗСУ перед відправкою резюме)