Японська гастровечеря в Києві
Старт: Saketini — коктейль, в якому поєднується азіатська елегантність із західним акцентом. Це ф’южн версія мартіні, але роль вермута зіграє саке.
Меню:
-
-
Amuse-bouche: темарі з тунця Блюфін
-
Солоний моті з едамаме та червоною ікрою в поєднанні з білим Greco di Tufo, Feudi di San Gregorio
-
Тарта норі з тофу-кремом, чорною тріскою та маринованим фенхелем у поєднанні з білим Tement Sand & Schiefer
-
Татакі з яловичини під келих білого Riesling Erdener Treppchen
-
Качка конфі з умебоші-глейзом та червоним Pinot Noir Physalis Pierre Frick
-
На десерт шоколадне парфе з трюфелем у поєднанні з японським лікером Masumi Umeshu
-
До нас у гості завітає Сергій Хегай — шеф 101 Wine Bar. Він щойно повернувся з Японії та готовий поділитись смаками, поєднаннями і враженнями. В приготуванні вечері йому допомагатимуть шефи Bad Boy Bar — Дмитро Аракєлов та Анна Боршовська.
Як це буде? Смачно, трохи незвично, по-японські і по-новому. Чи запамʼятаєш ти цей вечір? Ми обіцяємо, що надовго!
Квитки: Залишилося 22 штук