
Шампань у стилі білої Бургундії від Robert Moncuit
– Robert Moncuit Les Grands Blancs Magnum
– Robert Moncuit Reserve Perpetuelle
– Robert Moncuit Millesime 2014
– Robert Moncuit Mesnil 2015
– Robert Moncuit Les Vozemiex 2016
– Robert Moncuit Les Chetillons 2016
Сім’я Moncuit має власні виноградники в селищі Le Mesnil-sur-Oger із 1889 року та виготовляє просто неймовірні вина з сорту Шардоне. Вони проводять ферментацію виключно в дубових бочках із-під Мерсо. А також не фільтрують свої вина для того, щоб зберегти повноту смаку та мінімально додають цукор, щоб досягнути ідеального балансу між насиченістю та свіжістю. Те, що ти спробуєш на дегустації — змінить те, що ти будеш після брати на полиці. Але це не точно
Квитки: Залишилося 15 штук
