
Гастровечеря з Frumushika-Nova
Меню:
-
Амісбуш: мамалига-крокет із бринзою
-
Холодна закуска: терін із запеченого буряка, яблука й козиного сиру
-
Тепла закуска: голубці з качкою та гарбузом
-
Основна страва: кріспі рулет із судака з пастернаком
-
Десерт: шоколадний медовик із чорною смородиною
Вина:
-
Фурмушика-Нова Піно Нуар Брют
-
Фурмушиха-Нова Пет-Нат Розе
-
Фурмушиха-Нова Цитронний Магарача
-
Фурмушиха-Нова Цитронний Магарача Нефільтроване
-
Фурмушиха-Нова Каберне Совіньон Блан де Нуар
-
Фурмушиха-Нова Шардоне (лімітована версія)
-
Фурмушиха-Нова Нефільтроване на мʼяззі
-
Фурмушиха-Нова Одеський Чорний
Фрумушика-Нова: вино, що народжене степом. Одна вечеря — вісім вин — безліч відкриттів.
Ця гастровечеря — поєднання бессарабських традицій та сучасного виноробства. У вишуканій дегустації з восьми вин — від ігристих до витриманих червоних — ти збагнеш смакову палітру цього мальовничого регіону. Страви автентичної кухні, приготовані з місцевих продуктів, підкреслять характер кожного келиха, створюючи єдину гармонійну історію смаку. А вишенькою на торті стануть Михайло та Володимир Паларієві, що проведуть дегустацію особисто. Приходь, бо таке буває раз у житті.
Квитки: Залишилося 0 штук
