Київ
Дегустації, 20.09, Сб, 19:00, Bad Boy Bar (Дніпровська набережна, 14K)

Гастровечеряємо диким тунцем у Києві

Ведучий / сомельє: шеф-кухар Дмитро Аракєлов, сомельє Данил Кацило та команда бару Bad Boy
Що спробуєш:
  • Нігірі  з тунцем свіжим та обпаленим
    Дві різні текстури, два різних смаки, тому питимеш: Brivido Rossa Massot, рожеве ігристе з Італії
  • Сашимі з різних частин тунця (Оторо, Акамі)
    «Otoro» — найжирніша частина тунця, яка знаходиться у його череві;
    «Akami» — це японська назва верхньої частини спини тунця, ближче до хвоста, яка має насичений червоний колір, не жирна.

Додатки (всі органічні):
Clearspring Ltd — це незалежна сімейна компанія заснована у 1993 році Христофером Доусоном, яка спеціалізується на виробництві та дистрибуції органічних японських делікатесів і натуральних продуктів для здорового харчування. Продукти сертифіковані, органічні і здебільшого веганські, не містять штучних добавок чи рафінованого цукру.

  • імбир “Clearspring”
  • соєвий соус “Clearspring”
  • соус понзу “Clearspring”
  • корінь васабі справжній

Питимеш Malvasia Lunaria, помаранчеве з Італії

  • Тостада (смажена хрумка тортилья): частина тунця Нака-Очи «Naka-0chi» (мʼясо з кісток, дуже ніжне та насичене) авокадо, томати кімчі, кінза
    До страви Cicala Rosato, рожеве з Італії
  • Татакі з тунця: частина Чуторо «Chutoro» (частина між Оторо і Акамі) помірно жирна. Маринований жовток в місо пасті (власного виробництва), соус на основі каррі
    Питимеш Terlaner, Cantina Terlan біле з Італії
  • Матча моті з ягодами на десерт в поєднанні з Masumi Umeshu, Японія

Ми “спіймали” дикого тунця (Bluefin) вагою 40 кг і вже ріжемо його на шматочки. Меню вигадали та хочемо тобі показати, а ще розповісти та дати скуштувати з повагою до продукту (тунця) та його якості, як і власного унікального смаку, так і у стравах — що воно таке, той Блюфін

Квитки:   Залишилося 21 штук

3600 грн