
Експресія смаку: вино, сир і хамон
-
-
Сolterenzio Сенд Москато Джало / cир Тома Пьемонтезе
-
Lapis Luna Chardonnay / cир Кремо де Бургунь
-
Krasna hora Herr Gewurtz / cир Гауда з пажитником
-
Novello Piwi (no added sulphite) / Хамон Серрано 10 місяців витримки
-
Marques de Riscal Reserva / Хамон Куратель 12 місяців витримки
-
Robert Mondavi Бурбон Барел Ейджед Каберне Совіньйон / Хамон Гран Резерва 24 місяці витримки
-
Вечір, на якому головними героями будуть вино, сир і хамон. Це буде “діалог“ смаків (принаймні так ми собі це уявляємо). Усе продумано до найменших деталей: текстура, контраст ароматів, післясмак, що затримується в пам’яті.
Насамперед, спробуємо насолодитись моментом. Вечір, який будемо проживати неспішно, з кожним ковтком відкриваючи нову історію поєднань їжі та вина.
Квитки: Залишилося 9 штук
