
Свято у келиху. Новорічний вечір вин
- Champagne Vazart-Coquart Special Club Grand Cru Extra Brut 2016
- Germany Baden Malterdinger Pinot Blanc, Chardonnay white dry 2020
- Ukraine Vinoman Cabernet Sauvignon, Merlot red dry 2020
- Chile San Antonio Matetic Syrah red dry 2017
- France Valley Rhone Châteauneuf-du-Pape Chateau de Vaudieu Grenache red dry 2018
- Italy Piemonte Barolo Riserva Giacomo Fenocchio red dry 2018
- France Alsace Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Gewurztraminer white semi-sweet 2016
Свято у келиху розпочнеться з вишуканого вінтажного шампанського Grand Cru 2016 року, витриманого 72 місяці на осаді.
Продовжимо видатним білим сухим від Bernhard Huber з регіону Баден, Німеччина. Видання World of Fine Wine назвало цього виробника “одним із найважливіших у Німеччині за останні 20 років”.
Після перейдемо до червоних сухих:
-
Україна, Чернігівська область — молода виноробня Vinoman. Купаж Мерло та Каберне з витримкою 6 місяців у дубовій бочці.
-
Чилі, Matetic — виноградники з сорту Сіра, розташовані поблизу Тихого океану. Вино витримане 22 місяці у бочці.
-
Італія, П’ємонт — легендарне Бароло, вино королів! Виноробня Giacomo Fenocchio, сорт Неббіоло, витримане 4 роки у бочці.
-
Франція, Шатонеф-дю-Пап — справжній скарб, а не вино! З сорту Гренаш, витримане 18 місяців у дубі.
На завершення напівсолодке біле з Ельзасу, з терруару Clos Windsbuhl. Це Гевюрцтрамінер 2016 року — витончений фінал для справжнього гурмана. Хіба це не про тебе?
Квитки: Залишилося 0 штук
