Свято у келиху. Новорічний вечір вин
-
Grand Cru 2016
-
Bernhard Huber
-
Vinoman. Купаж Мерло та Каберне
-
Чилі, Matetic
-
Італія, П’ємонт Бароло
-
Clos Windsbuhl, Гевюрцтрамінер
-
Франція, Шатонеф-дю-Пап
Свято у келиху розпочнеться з вишуканого вінтажного шампанського Grand Cru 2016 року, витриманого 72 місяці на осаді.
Продовжимо видатним білим сухим від Bernhard Huber з регіону Баден, Німеччина. Видання World of Fine Wine назвало цього виробника “одним із найважливіших у Німеччині за останні 20 років”.
Після перейдемо до червоних сухих:
-
Україна, Чернігівська область — молода виноробня Vinoman. Купаж Мерло та Каберне з витримкою 6 місяців у дубовій бочці.
-
Чилі, Matetic — виноградники з сорту Сіра, розташовані поблизу Тихого океану. Вино витримане 22 місяці у бочці.
-
Італія, П’ємонт — легендарне Бароло, вино королів! Виноробня Giacomo Fenocchio, сорт Неббіоло, витримане 4 роки у бочці.
-
Франція, Шатонеф-дю-Пап — справжній скарб, а не вино! З сорту Гренаш, витримане 18 місяців у дубі.
На завершення напівсолодке біле з Ельзасу, з терруару Clos Windsbuhl. Це Гевюрцтрамінер 2016 року — витончений фінал для справжнього гурмана. Хіба це не про тебе?
Квитки: Залишилося 10 штук